SPOR
Giriş Tarihi : 31-08-2022 15:00

Zafer Turnuvası Sona Erdi.

Zafer Turnuvası Sona Erdi.

Metin Güloğlu tarafından düzenlenen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası’ final müsabakası gerçekleşti.

30 Temmuz’da başlayan ve 24 takımın katıldığı ‘30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası’nda toplamda 288 futbolcu oynadı.

‘30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası’ final müsabakasında Atlas Berber ile Narcos takımları mücadele etti. Turnuvada şampiyon olan Narcos takımına kupasını taktim eden Başkan Elçin, futbolcuları tebrik etti.

Turnuvanın; 2.’si Atlas Berbere Belediye Başkan Danışmanı Emrah Özkan, 3.’sü İskebeSpor’a MHP Merkez İlçe Başkanı Okan Alkan, 4.’sü Haddini Bilbao’ya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Bilir kupalarını taktim etti. Ayrıca Şampiyon takıma 10 adet çeyrek altın, turnuvada 2’nci olan takıma ise 10 adet gram altın hediye edildi..

Final müsabakasını, turnuvayı düzenleyen Metin Güloğlu ve TFFHGD Artvin Şube Başkanı Egemen Çetin’de takip etti.

Artvin'de HaberArtvin'de Haber